A csecsemők teljesen tisztában, hogy mi a színek alkalmasak

A csecsemők teljesen tisztában, hogy mi a színek alkalmasak a fiúk és a lányok, milyen színeket. Ezért, hogy őszinte legyek ez a véleménye, akkor játssza a legfontosabb szerepet játszottak az a baba szoba. A legtöbb szülő, hogy a választás, hogy hagyjon fel a rózsaszín, amikor a fiúk gyermek bútorok. De ez nem jelenti azt, hogy az ágynemű legyen csúnya és férfias. Választhat egy puha, finom, kifinomult színek és egyértelmű lesz, hogy a fiú szobájába.
24702
Siny és barna szín: a kombinációja a gyermekek ágynemű egyre népszerűbb a fiúk. Nyilvánvaló, hogy ez a választás egy fiúgyermek, de ez a választás már az elegancia és a kifinomultság értékelik a modern anya. A bár, pöttyös, sejt, napernyők és geometriai adatok egy hatalmas különféle színpaletta. Mr. Brown lett ilyen népszerű szín a gyerekszobában, amely kombinációja a kislány rózsaszín és barna színekben. Amikor elkezdi vásárolni a baba ágynemű, látni fogja a sok közül.

Kék és barna óvodai ágynemű lesz nagyon biztonságos a használata, és elrejti az elkerülhetetlen sok foltok gyermekek szobáihoz, akivel veroyatrnee minden fog foglalkozni. Így egyenrangú kellemes vizuális választás újabb választás és praktikus. Foltok az alom – nehéz eltávolítani a csalódás. Gazdag barna ágynemű, kék árnyalattal jól fogja szolgálni a hosszú távú és jól néz modern és fényűző, amikor belép a szobába. A színek gyermek bútorok kombinációja okozhat egy érzés jólét és a luxus. Választhat egy világoskék, sötétkék, vagy az összes árnyalatok között. Még türkizkék feltűnő árnyalatú barna. Van egy széles választéka árnyalatú barna a gyermekek ágynemű, de dönthet úgy is, édességet vagy kávét helyett.

Egyes szülők választotta kék és barna baba ágynemű, de az általuk használt barna hangsúlyos szín és árnyalat fehérebb. Ez is egy járható út a gyermek ágyban. Tudod festeni a falakat fényes fehér, kék vagy bármilyen árnyalatú barna palettán.
petit-Tresor-óvodai dekoráció-kék-barna-kezdő-bookends.jpg

Akkor vegye fel a sok eleme gyermek bútorok a dekoráció, hogy az élet könnyebb és kellemesebb gyerek. Érdemes lehet zsebre pelenkák, cart váz szövet vagy függöny, amely hatással lehet a gyermek aludni. Ez nagyon jó lenne, ha megnézi az adatelemeket kell használni, néhány árnyalatok vászon.